Patří k nejšťavnatějším a nejchutnějším masům na světě. Bůček si zamiloval i pipMaster a prohlašuje o něm, že ho ničím nejde nahradit. Obzvláště ten z grilu, špikovaný česnekem a feferonkami, který skvěle chutná s pivem jak za tepla, tak za studena a jeho přípravu zvládne úplně každý.
Nejšťavnatější a nejchutnější maso
Najdete ho snad ve všech světových kuchyních a jeho konzumace je požitek. Pro svůj tuk, který je nositelem chuti, je nenahraditelný. Střídmá konzumace vám zcela určitě neuškodí. Naopak, bůček je plný bílkovin a vitamínů, zejména skupiny B a nejvíce B1, který je důležitý pro správnou funkci vašeho metabolismu. Nebojte se proto bůčku, čas od času vám prospěje!
Pro udržení zdravého životního stylu JEZTE MASO! Protože obsahuje:
jedinečný kreatin důležitý pro energetickou činnost
mozku
nepostradatelný vitamín B12, železo a zinek pro
organismus
bohatý zdroj plnohodnotných bílkovin